Off Canvas sidebar is empty

U wilt dus een website opzetten. Een van de eerste zaken die u moet regelen is het registreren van een domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als uw website een makkelijk vindbaar adres heeft op internet. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven. U gaat op zoek naar een webdesigner die een site-ontwerp kan maken dat precies aan uw wensen voldoet.

Op het moment dat het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en een reeks e-mailadressen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw site op het web
Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd. U kunt zelf op zoek gaan naar een geschikte hoster of laat de hosting door GJP Productions verzorgen. Uw website wordt dan goed en veilig gehost tegen een redelijk tarief.

Login